VIDEO Primăria Municipiului Chișinău susține implicarea tinerilor refugiați din Ucraina în activitatea Centrelor de Tineret!

Zeci de tineri refugiați din Ucraina se implică în activitatea Centrelor de Tineret din Municipiul Chișinău. De 8 luni aceștia au devenit parte a Centrului de Tineret, alături de tinerii din Chișinău.

În total, 2107 tineri ucraineni beneficiază de programele Centrului Municipal de Tineret Chișinău. De asemenea, 2089 de tineri au fost informați de Echipa Mobilă a Centrului Municipal de Tineret Chișinău!

Implicarea tinerilor ucraineni în viața comunității are loc grație UNICEF Moldova prin proiectul implementat de Centrul de Informare și Resurse PRO BONO în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

Anastasia și Daria, sunt două voluntare active care se implică foarte mult în activitatea Centrului, vă invităm să urmăriți un material video despre activitatea celor două tinere.

 

 

Dragi tineri, Primăria Municipiului Chișinău vă invită să petreceți util timpul liber și să vă alăturați Centrului Municipal de Tineret!

Centrul Municipal de Tineret Chișinău – str. Mitropolit Varlaam, 90

Centrul de Tineret Buiucani – str. Ghidighici (Parcul la Izvor)

Centrul de Tineret Ciocana – str. Petru Zadnipru 3/2

Centrul de Tineret Rîșcani – str. Miron Costin 7B

Centrul de Tineret Ciorescu – com. Ciorescu, str. Alexandru cel Bun, nr. 4

Centrul de Tineret Cricova – or.Cricova, str. Chișinăului, 95

Centrul de Tineret Grătiești – com.Grătiești, str.Ștefan cel Mare 70/1

Centrul de Tineret Sîngera – or.Sîngera, str. 31 August 1989, 9

Centrul de Tineret Truseni – com.Trușeni, str. 27 august, 10